top of page

Szolgáltatásaink

RAKLAPELEM-GYÁRTÁS

Raklapelemeket gyártó szolgáltatásunkat azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, melyek saját fűrészüzemmel nem rendelkeznek, és maguk szerelik össze raklapjaikat. Sokoldalú Storti gépünkkel hosszdeszkákat is tudunk vágni nyárfából akár 14,5 cm-es szélességben, valamint fenyő keresztdeszkákat szintén 14,5 cm szélességig.

BESTPALLET reklám 1-52 screenshot.png

HŐKEZELÉS, FUMIGÁLÁS

A hőkezelés kártevőmentesítés, mely speciális hőkamrában történik. Az eljárás során a számítógépes programmal vezérelt kamrában előírás szerint, meghatározott ideig úgy kerülnek felhevítésre a rakodólapok, hogy a fa belsejében a hőmérséklet 30 percen keresztül minimum 56 °C legyen.

A hőkezelt raklapok saját regisztrációs számunkkal vannak ellátva /HU093785/.
Az üzem a Soproni FAIMEI Anyag –és Termékvizsgáló Laboratórium ISPM 15 szabványa szerint működik.

BESTPALLET reklám 0-55 screenshot_edited.jpg

BÉRFŰRÉSZELÉS

Speciális igények alapján kis és nagyobb tételben vállalunk bérfűrészelést, amit telephelyünkön Primultini rönkhasítóval és Costa sorozatvágó körfűrésszel dolgozunk fel. Faanyag-használat: saját vagy hozott alapanyagból.
Maximális rönkhosszúság: 8 m
Maximális rönkátmérő: 1 m

HASZNÁLT RAKLAP
FELVÁSÁRLÁS

Szerződött vevőink, más vállakozások vagy akár magánszemélyek feleslegessé vált raklapjait előzetes egyeztetést követően telephelyünkön átvesszük, felvásároljuk. 

Raklapelem-gyártás
Hőkezelés, fumigálás
Bérfűrészelés
Használtraklap-vásárlás

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki az itt található mezőket, és munkatársunk 24 órán belül elkészíti Önnek a kért ajánlatot. Kérdéseivel, kéréseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken!

4254, Nyíradony külterület, 0584/30 HRSZ

+36 30 565 7771

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk ajánlatunkkal!

bottom of page