top of page

Tárolja készleteit 33 éve megbízható raklapokon

Raklapot készíteni nem nagy ördöngősség. Ám masszív, milliméterpontos, évekig megbízhatóan terhelhető, sérülésmentesen rakodható paletták készítéséhez már hozzáértésre, kiváló alapanyagokra és a legjobb gépekre van szükség. A K&V International Logistics és a Szilágyi család közös vállalkozásaként működő Bestpallet Kft. ebben a szellemben készíti minden egyes raklapját 33 éve.
A hibátlan minőségbe vetett hitünk motiválja cégünk folyamatos üzembővítését és technológiai fejlesztéseit. A nevünk kötelez minket arra, hogy minden termékkategóriánkban az elérhető legjobbat kínáljuk, legyen szó standard UIC-EUR és EPAL raklapokról, vagy egyedi méretezésű, illetve úgynevezett egyutas, ámde sokkal többre alkalmas palettákról.

P1034565.00_10_24_43.Still005.jpg

Gyártás és odafigyelés

Az ország egyik legmodernebb, leginnovatívabb gyártósorával rendelkezünk, mely rövid idő alatt nagy mennyiségű raklap elkészítését teszi lehetővé, a védjegyünknek számító kiváló minőség megtartása mellett. Gyártásunk kiváló színvonalát ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványaink szavatolják.

kefe2_edited.jpg

Tisztán készítjük

A Bestpalletnél a teljes gyártás 4 hektár sármentes, szilárd burkolatú telephelyen történik, fedett, fűtött, víz- és pormentes csarnokokban. Az elkészült raklapokat az országban egyedülálló, speciális gépünkkel szálka- és pormentesítjük. hogy végeredményként maradéktalanul tiszta, esztétikus és sima felületű palettákat kapjunk.

Végig szárazon tartjuk

A gyártást követően a raklapok szárításon és hőkezelésen esnek át ISPM 15 tanúsítvánnyal rendelkező, nagy kapacitású, szárítókamráinkban, majd értékesítésig az 50.000 db paletta tárolására alkalmas csarnokainkban kerülnek elhelyezésre. A kihűlésük is száraz helyen történik, ami
meggátolja a penészesedést, foltosodást.

Kellő kapacitással
rendelkezünk

Az országban egyedülálló, STORTI automatizált raklapelemgyártó gépsorunkon havonta 50.000 db raklapot tudunk legyártani, amihez a szükséges 3000 m3
raklapelemet a készleten lévő fa alapanyagunkból tudjuk fedezni. Ezen kívül további 50.000 m3 fenntartható gazdálkodásból származó, kitermelhető fa áll rendelkezésünkre a folyamatos alapanyagellátáshoz.

P1034565_edited.jpg

Fenntarthatóan gazdálkodunk

Szinte 100%-ig hulladékmentesen üzemelünk: hét nagy kapacitású szárítóhelyiségünk és a teljes üzemünk fűtéséhez a gyártás során keletkező fűrészport és faaprítékot használjuk. A maradék melléktermékünk eladásra kerül., vásárlóink fűtési, illetve kertészeti céllal hasznosítják.
Munkaválallóink a teljes telephelyünkön fűtött csarnokokban dolgoznak, korrekt, európai munkakörülmények között.

P1034565.00_09_18_39.Still011.jpg

Szállításban is professzionálisan

A Bestpallet raklapjainak célbajuttatásához két lehetőség közül választhatnak ügyfeleink. Egyrészt a szállítási kérdésekben legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtó, cégünkben társtulajdonos K&V International Logistics végez eseti kiszállításokat, valamint szerződött, rendszeres szállításokat, akár just-in-time rendszerben.
Másrészt lehetőséget kínálunk arra is, hogy vevőink maguk vegyék át és szállítsák el telephelyünkről a megvásárolt palettákat.

Szeretettel várjuk telephelyünkön, Nyíradonyban, ahol személyesen megismerheti termékeink, gyártásunk és szolgáltatásaink színvonalát.
Alternatívaképpen nézze meg alábbi, bemutatkozó videónkat!

Kérje ajánlatunkat

Töltse ki az itt található mezőket, és munkatársunk 24 órán belül elkészíti Önnek a kért ajánlatot. Kérdéseivel, kéréseivel bátran keressen minket elérhetőségeinken!

4254, Nyíradony külterület, 0584/30 HRSZ

+36 30 565 7771

Köszönjük, hamarosan jelentkezünk ajánlatunkkal!

bottom of page