Szolgáltatásaink

 

Faapríték/Bérdarálás

Nagy teljesítményű, késes, mobil Biber 82-es aprítógépünkkel, igény szerint különböző szemcsenagyságúra aprítjuk a hulladék deszkákat.

Minőséget befolyásolja: Faapríték fajtája és nedvességtartalma

Méret szerint:
G30 – finom apríték (3 cm alatt)
G50 – közepes apríték (3-5 cm között)
G100 – Durva apríték (5-10 cm között)

Bérdarálás: kizárólag Kelet–Magyarország területén, fémmentes, bármilyen nagyságú, minőségű fa darálását vállaljuk.

Faapríték, darálás

 

Bérfűrészelés

Telephelyünkön Primultini rönkhasítóval és Costa sorozatvágó körfűrésszel vállalunk bérfűrészelést.

Bérfűrészelés

 

Hőkezelés, fumigálás

A hőkezelés kártevő mentesítés, mely speciális hőkamrában történik. Az eljárás során a számítógépes programmal vezérelt kamrában előírás szerint, meghatározott ideig, oly mértékben kerülnek felhevítésre a rakodólapok, hogy a fa belsejében a hőmérséklet 30 percen keresztül minimum 56 °C legyen.

A hőkezelt raklapok saját regisztrációs számunkkal vannak ellátva /HU090207/ Az üzem a Soproni FAIMEI Anyag –és Termékvizsgáló Laboratórium ISPM 15 szabványa szerint működik.

A hőkezelés kártevő mentesítés, mely speciális hőkamrában történik. A vírusok, gombák, rovarok kiirtása érdekében, a fa belső hőmérsékletét 30 percen keresztül, minimum 56 °C-on tartjuk.

Kérjen ajánlatot

 A checkbox kipipálásával kijelentem, hogy az adatvédelmi tájékoztatót megismertem, elfogadtam. A checkbox kipipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.